Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis arī vēlas iemest uzvaru nesošo metienu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, un viņš tic, ka drīz tas izdosies, pēc uzvaras pār Minesotas "Timberwolves" sacīja latvietis.

Jau vēstīts, ka "Knicks" trešdien ar rezultātu 106:104 pārspēja "Timberwolves", uzvaras grozu 2,3 sekundes pirms pamatlaika beigām iemetot Karmelo Entonijam. Savukārt Porziņģis izcēlās ar 29 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām.

"Mēs vienmēr ticam Karmelo. Vienalga, cik labi vai slikti viņš spēlētu, viņš var iemest svarīgus metienus galotnē. Viņš ir gatavs iemest metienus, kad tam tiešām ir liela nozīme," pēc spēles Ņujorkā teica Porziņģis.

"Man vienmēr ir bijis sapnis iemest uzvaru nesošo metienu NBA spēlē, un no joprojām neesmu izdarījis," sarunā ar Ziemeļamerikas žurnālistiem turpināja latvietis. "Pagājušajā sezonā tam biju ļoti tuvu spēlē pret Šarlotas "Hornets". Spēles beigās vienmēr cenšamies atrast labāko iespēju. Deriks Rouzs izskaņā metienus izdara ar augstu precizitāti, Karmelo vienmēr ir aukstasinīgs. Arī mans laiks vēl pienāks, bet to vēlos izdarīt pēc iespējas ātrāk."

Aizvadītajā mačā Porziņģim laukumā bija duelis pret "Timberwolves" centra spēlētāju Karlu Entoniju Taunsu, kurš izcēlās ar 47 punktiem. Abi tika izvēlēti 2015. gada NBA draftā un abiem ir draudzīgas attiecības.

"Viņam teicu, ka šī bija laba spēle un lai viņš izvairās no savainojumiem, bet viņš atbildēja līdzīgi. Protams, ka viņš bija sarūgtināts par neveiksmi," abu sarunu atstāstīja Porziņģis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!