Foto: AP/Scanpix
Ņujorkas "Knicks" komandai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionāta spēlēs jādemonstrē stabilāks sniegums, jo ne vienmēr izdosies tādas veiksmīgas atspēlēšanās kā pret Indiānas "Pacers", Ziemeļamerikas medijiem uzsvēra Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis.

Jau vēstīts, ka Porziņģis savā 100. NBA spēlē otrdien izcēlās ar 21 punktu un astoņām atlēkušajām bumbām, bet "Knicks" pēdējā ceturtdaļā atspēlējās no 15 punktu deficīta un ar 118:111 pārspēja "Pacers".

"Mēs vienkārši trāpījām metienus. Karmelo Entonijs bija "karsts" un iemeta vairākus tālmetienus, arī es iemetu pāris trīspunktniekus, un mēs spējām spēli novest līdz galam. Mums vajadzētu labāk iesākt spēles, lai pēdējā ceturtdaļā nevajadzētu atspēlēties. Mēs priecājamies par uzvaru, bet šādi neuzvarēsim katru spēli," pēc mača sacīja Porziņģis.

Porziņģis uzteica Entonija un Derika Rouza sniegumu spēlē pret "Pacers", jo viņi guva attiecīgi 35 un 24 punktus. Abu darbības laukumā esot devušas latvietim iespējas izdarīt brīvus metienus. Tāpat Porziņģis sacīja, ka viņš, Entonijs un Rouzs regulāri varētu mest pa 20 punktiem, taču tas neesot nepieciešams.

"Es domāju, ka mēs to varam izdarīt, taču svarīgāk ir iesaistīt visu komandu, spēlēt kopā un dalīties ar bumbu uzbrukumā," skaidroja latvietis.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!