Foto: AP/Scanpix
Kristaps Porziņģis un viņa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" komandas biedri šosezon ar precīziem tālmetieniem palīdzēja Ņujorkas parku apzaļumošanā.

"Knicks" šosezon sadarbojas ar Ņujorkas Parku un atpūtas departamentu, kurš par katru precīzu "Knicks" tālmetienu kādā no megapoles parkiem un zaļajām zonām iestāda vienu jaunu kociņu.

Šo akciju atbalsta pazīstamās auditorkompānijas "Pricewaterhouse Coopers" ASV nodaļa.

"Knicks" spēlētāji šosezon 28 aizvadītās spēlēs ir trāpījuši 255 tālmetienus un līdz šim tieši Porziņģis bijis "aktīvākais apzaļumotājs", jo viņš ir iemetis 60 trejačus, kamēr Karmelo Entonijs no tālās distances ir iemetis par trim metieniem mazāk.

Kārtējos četrus tālmetienus Porziņģis iemeta otrdien, palīdzot "Knicks" komandai mājās ar 118:111 uzvarēt Indiānas "Pacers" vienību.

Šosezon Porziņģis ir realizējis 39,2% tālmetienu. Vienā no mačiem viņš no perimetra trāpīja piecus metienus, bet vēl piecās spēles izcēlies ar četriem precīziem trejačiem.

Porziņģis otrdien aizvadīja savu simto spēli NBA karjerā, kurā viņš vidēji mačā ir guvis 15,9 punktus un ticis pie 7,4 atlēkušajām bumbām.

Ar 28 spēlēs izcīnītiem 15 panākumiem "Knicks" komanda Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem piekto vietu.

Nākamo maču "Knicks" basketbolisti aizvadīs ceturtdien, kad uzņems Orlando "Magic" komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!