Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks", ko pārstāv latvietis Kristaps Porziņģis, sezonu sabojāja baumas par iespējamo Karmelo Entonija aizmainīšanu, uzskata bijušais kluba spēlētājs Brendons Dženingss.

Dženingss šo sezonu iesāka "Knicks" komandā, bet februārī viņš tika atlaists. Pēc tam saspēles vadītājs pievienojās Vašingtonas "Wizards", kas ceturtdien regulārā čempionāta spēlē pieveica "Knicks". Pēc mača Dženingss izteica savu viedokli par "Knicks" neveiksmīgās sezonas iemesliem.

"Viennozīmīgi, ka neveiksmīgās sezonas iemesls bija epopeja ar Entonija maiņu. Spēlētāji nedomāja par basketbolu, bet gan par to, kas notiks ar Karmelo. Man divas nedēļas nepārtraukti zvanīja un prasīja, kas notiks ar Entoniju. Viņš pats emocionāli par to pārdzīvoja. Viņš to visu nebija pelnījis," Ziemeļamerikas medijiem skaidroja Dženingss.

Jau vēstīts, ka sezonas pirmajā daļā "Knicks" komanda demonstrēja veiksmīgu sniegumu, izcīnot 14 uzvaras 24 spēlēs, kas pārliecinoši deva vietu izslēgšanas spēļu zonā. Tomēr sezonas otrajā pusē komandas sniegums ievērojami kritās.

Tagad "Knicks" ar 30 uzvarām 79 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem 12.vietu, bet iespējas iekļūt izslēgšanas spēlēs jau ilgāku laiku ir zudušas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!