Foto: F64

Latvijas vicečempione "VEF Rīga" VTB Vienotās līgas spēlē Krasnojarskā neuzmanīgi darbojusies zem groza, uzskata vienības galvenais treneris Jānis Gailītis.

Kā ziņots, rīdzinieki svētdien Sibīrijā ar rezultātu 71:88 kapitulēja kopvērtējuma galvenajai konkurentei Krasnojarskas "Jeņisej".

"Pretinieku komandā savākti ļoti labi spēlētāji. Šodien neuzmanīgi darbojāmies zem groziem, turklāt mums pietrūka rotācijas, lai izmantotu momentus uzbrukumā," pēc spēles paudis Gailītis. "Pretinieki labi tika galā ar Jāni Blūmu un parādīja labu aizsardzību pret mūsu "mazajiem"."

"Krasnojarskā vienmēr ir grūti uzvarēt - to zina visi," teica Gailītis.

"Spēles sākumā likās, ka mūsu spēlētāji ir pārdeguši, kaut pēdējā laikā kopumā spēlē ļoti labi," teica "Jeņisej" galvenais treneris Oļegs Okulovs, kurš agrāk savā karjerā strādājis arī Latvijā. "Spēles sākumā bija panika un apjukums aizsardzībā. Paņēmu minūtes pārtraukumu un turpinājumā mums izdevās izpildīt uzdevumu pie kā strādājām visu nedēļu."

Kopvērtējumā tagad "Jeņisej" ar 12 panākumiem 22 mačos ieņem sesto vietu, bet "VEF Rīga" ar 11 uzvarām ir pozīciju zemāk, kur, visticamāk, arī paliks sezonas izskaņā.

Tagad rīdziniekiem Vienotās līgas pamatturnīrā jāaizvada vēl tikai divi mači - nākamajā ceturtdienā Rīgā viesosies spēcīgā Krasnodaras "Lokomotiv-Kubaņ", bet regulārais čempionāts tiks noslēgts 23. aprīlī viesos pret Saratovas "Avtodor" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!