Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" spēlētāja Karmelo Entonija aizmainīšana uz Hjūstonas "Rockets" ar katru dienu kļūst arvien reālāka, un "eļļu ugunij" pielēja brazīlietis Nene, kurš paziņoja, ka nevar sagaidīt abu atkal spēlēšanu kopā.

Nene aizvadītajā sezonā bija "Rockets" centra spēlētājs, un viņš pagarinājis līgumu ar komandu. Brazīlietis sociālajā tīklā "Instagram" publicēja fotogrāfiju, kurā Entojis redzams "Rockets" komandas kreklā. Viņā pie bildes pierakstīja, ka nevar sagaidīt, kad abi atkal būs vienā komandā, un Entonijam šī forma ļoti labi piestāv.

Entonijs un Nene kopā spēlēja Denveras "Nuggets" komandā no 2003. līdz 2011. gadam. Vēlāk Nene šo ierakstu izdzēsa, tomēr aktīvākie basketbola līdzjutēji saglabāja šo attēlu.

"Knicks" vairākas reizes mēģinājusi aizmainīt Entoniju, bet viņam tas neizdevās, jo basketbolista līgumā ir punkts, ka viņu aizmainīt var tikai ar paša apstiprinājumu. Tagad Entonijs paziņojis, ka viņš būtu ar mieru doties uz "Rockets" vai Klīvlendas "Cavaliers".

Aizvadītajā sezonā Entonijs vidēji guva 22,4 punktus, bet "Knicks" kārtējo reizi nespēja pacīnīties par vietu izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!