Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolista Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda pirmdien Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē viesos ar 126:140 (39:30, 28:38, 30:40, 29:32) piekāpās Ņūorleānas "Pelians" vienībai.

Bertāns izlaida arī šo spēli. Aizdomās par smadzeņu satricinājumu viņš iekļauts tā sauktajā "concussion protocol" un laukumā varēs atgriezties, kad viņa veselības stāvoklis būs pilnībā pārbaudīts.

Sanantionio "Spurs" spēles vadībā sabija gandrīz līdz pirmā puslaika beigām, kad vadību pārņēma "Pelicans". Uzvarējuši pirmo ceturtdaļu ar deviņu punktu pārsvaru, otro un trešo "Spurs" jau noslēdza ar 10 punktu deficītu, un arī pēdējā sameta par trim punktiem mazāk nekā pretinieki.

Rezultatīvākais "Spurs" rindās šajā spēlē bija Demars Derozens, kurš guva 21 punktu un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas. 20 punkti Brīnam Forbsam, 19 — Dantem Kaningemam. Uzvarētājiem 29 punktus guva Entonijs Deiviss, vēl 24 punktus komandas rezultātam pievienoja Etvons Mūrs.

Vienīgais, kurš šajā spēlē sakrāja "double-double", bija "Pelicans" uzbrucējs Džulūiss Randle, kuram 21 punkts un 14 atlēkušās bumbas.

NBA Rietumu konferences kopvērtējumā "Spurs" ieņem 11. vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!