Latvijas basketbolists Dairis Bertāns ceturtdien, 3. janvārī, guva 17 punktus ULEB Eirolīgas spēlē, palīdzot Milānas "AX Armani Exchange Olimpia" ar 111:94 uzvarēt Podgoricas "Buducnostj".

Bertāns mačā nospēlēja 22:31 minūti, realizēja vienu no diviem pustālajiem un piecus no sešiem trīspunktu metieniem.

Spēlē Milānā laukumā dominēja baltieši, jo Bertāns kopā ar lietuviešiem Mindaugu Kuzminsku un Artūru Gudaiti noteica mājinieku spēli. Rezultatīvākais "AX Armani Exchange Olimpia" rindās ar 20 punktiem gan bija Vladimirs Mičovs, Kuzminsks guva 19 punktus, bet Gudaitis guva 14 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas. "Buducnostj" sastāvā lieliski maču aizvadīja gruzīnu jaunais centrs Goga Bitadze – 19 gadus vecais basketbolists guva 23 punktus un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas.

Ne tik veiksmīga spēle ULEB Eirolīgā ceturtdien Anžejam Pasečņikam, kurš guva vienu punktu, bet viņa pārstāvētā Grankanārijas "Herbalife" ar 99:70 sagrāva "Khimki" komandu no Krievijas.

Latviešu centrs mačā nospēlēja 11:29 minūtes, kuru laikā tika pie piecām piezīmēm. Viņš realizēja vienu no diviem soda metieniem, kļūdījās vienīgajā divpunktu metienā, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, kā arī pieļāva divas kļūdas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!