Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigzne Kevins Durants ne vienmēr izbauda visu, kas saistīts ar spēlēšanu pasaules spēcīgākajā līgā, viņš stāstīja atklātā intervijā "The Wall Street Journal".

Jau vēstīts, ka Durants aizvadītajā vasarā pievienojās Rodiona Kuruca pārstāvētajai Bruklinas "Nets", taču savainojuma dēļ viņš nākamo sezonu, visticamāk, izlaidīs.

"Dažreiz es neciešu visu NBA cirku," sacīja Durants. "Dažreiz es neciešu, ka spēlētāji traucē NBA biznesam, ka slava un bizness ir tik ļoti sasaistīti un ka slava ietekmē spēlētāju domas par pašu spēli. Dažreiz man nepatīk būt kopā ar komandas vadību, man nepatīk arī visa NBA politika."

2016. gadā Durants pieņēma šokējošu lēmumu no Oklahomasitijas "Thunder" pārcelties uz Goldensteitas "Warriors", kas līdzjutējos izraisīja lielu sašutumu.

"Cilvēki pēc tam nāca uz manu māju, aizkrāsoja zīmi "pārdod". Viņi filmēja video, kuros dedzināja manu kreklus manas mājas priekšā, apsaukājot mani dažādos vārdos," viņš atcerējās.

Durants joprojām ir sāpināts par to, kā viņu "Thunder" līdzjutēji uzņēma pirmajā spēlē Oklahomasitijā pēc pievienošanās "Warriors" vienībai, lai arī viņš labdarībā pilsētas labā bija darījis diezgan daudz.

"Tā bija ļoti indīga sajūta, kad izgāju arēnā," turpināja Durants. "Arī "Thunder" komandas pārstāvji – treneri, ekipējuma menedžeri – visi šie cilvēki bija dusmīgi uz mani. Nerunāja ar mani. Un tas viss tikai tāpēc, ka nolēmu spēlēt citā komandā? Es vairs nekad tā nepieķeršos pilsētai. Lai arī vēlējos atgriezties pilsētā un būt daļa no tās, es vairs tur nevienam neuzticējos. Tas parādīja, ka viss iepriekš paveiktais nav bijis īsts."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!