Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē otrdien Latvijas basketbolisti laukumā nedevās, bet Rodiona Kuruca pārstāvētā Hjūstonas "Rockets" ar rezultātu 107:88 pārspēja Vašingtonas "Wizards", kam palīdzēt nevar Dāvis Bertāns.

Bertāns nevarēja spēlēt, jo viņam jāievēro NBA drošības protokols un jāatrodas pašizolācijā, savukārt "Rockets" treneris lēma Kurucu laukumā nesūtīt.

Abām komandām šī bija principiāla spēle, jo sezonas ievadā maiņas darījumā Hjūstonas "Rockets" no Vašingtonas "Wizards" ieguva Džonu Volu, bet pretējā virzienā devās Rasels Vestbruks.

Uzvarētājiem tieši Vols bija rezultatīvākais spēlētājs, gūstot 24 punktus, bet 19 punktus un 11 atlēkušās bumbas iekrāja Demarkuss Kazinss. "Wizards" rindās Bredlijs Bīls iekrāja 33 punktus, bet Vestbruks izcēlās ar 19 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām.

"Rockets" ar septiņām uzvarām 18 spēlēs ieņem 11. vietu Rietumu konferencē, savukārt "Wizards" tikuši pie trīs uzvarām 13 spēlēs un atrodas pēdējā, 15. vietā Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!