Foto: Kristaps Bārdziņš

Reperis Edavārdi aprīļa izskaņā laidis klajā jaunu singlu un video "Kā man iet". Dziesma tapusi sadarbībā ar bītmeikeri Kristapu Ritmu, par skaņas apstrādi parūpējās reperis ansis, savukārt klipu veidoja "Armless Birds Production".

Skaņdarbā Edavārdi pastāsta par to, kā viņam iet, vienā garā un intensīvā pantā.

Dziesmas video tika filmēts vairākās lokācijās Latvijas galvaspilsētā, Rīgā, radošajai komandai cenšoties notvert "Kā man iet" esenci vizuālā formātā.

"Man ļoti patīk "visa dziesma ir viens garš pants" formāts repā, tas ir lielisks veids, kā izaicināt gan sevi, gan klausītāju. "Kā man iet" centos parādīt to, ka uz šo ikdienišķo jautājumu reizēm nav iespējams atbildēt. Sanāca atgriešanās pie "vecā Edavārdi" stila -reps par dzīvi. "Kā man iet" video ir atsauce uz pērnajā decembrī izdoto dziesmu "Bēdīgi". Būtībā, šie abi skaņdarbi ir kā māsa un brālis, vai kā divas māsas, vai kā divi brāļi," par singlu stāsta Edavārdi.

Singls "Kā man iet" tiek izdots pēc nupat iznākušā repera solo albuma "Iekšas". Albumā ir iekļautas 10 dziesmas, kuras tapa sadarbībā ar producentu NiklāvZ. "Iekšās" kā īpašos viesus var dzirdēt dziedātājas Linn, Unu Danielu un "The Bad Tones" dalībnieku Edvardu Broderu.

Kopš iepriekšējā Edavārdi solo albuma "Ekosistēmas", kas iznāca 2021. gadā, reperis ir izdevis vairākus solo singlus, noorganizējis divus "Bēdīgo dziesmu koncertus", aktīvi darbojies supergrupā "Singapūras Satīns", kā arī izdeva vairākus singlus un EP ar drum’n’bass projektu "KRATA".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!