Foto: FIBA

Latvijas basketbolists Mārcis Šteinbergs trešdien Starptautiskās Basketbola federācija (FIBA) Čempionu līgas otrā posma trešajā spēlē izcēlās ar deviņiem punktiem un palīdzēja Manrezas "Baxi" izcīnīt panākumu.

J apakšgrupas mačā "Baxi" savā laukumā ar rezultātu 90:72 (18:21, 25:14, 31:15, 16:22) uzvarēja Stambulas "Bachesehir College".

Šteinbergs laukumā bija 17 minūtes un 39 sekundes, kuru laikā grozā met divus divu punktu metienus, vienu no trijiem tālmetieniem un divus soda metienus. Viņš statistikā atzīmējās arī ar trīs atlēkušajām bumbām, divām rezultatīvām piespēlēm, vienu piezīmi un sakrāja +/- rādītāju +11, noslēdzot maču ar efektivitātes koeficientu 12.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 18 gūtajiem punktiem bija Devins Robinsons, kamēr viesu komandā ar 16 punktiem izcēlās Muhameds Baigils.

J apakšgrupā trīs spēlēs uzvarējusi Bonnas "Telekom", divi panākumi ir Manrezas komandai un viena uzvara Viļņas "Rytas" basketbolistiem, kamēr "Bachesehir College" zaudējusi visos trīs mačos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!