Foto: LETA

Latvijas basketbolistam Robertam Blumbergam viesošanās "Arēnā Rīga" trešdien noslēdzās ne ar priecīgākajām sajūtām, jo viņa pārstāvētā Grieķijas komanda Saloniku "Aris" piedzīvoja pamatīgu zaudējumu Rīgā bāzētajam Ukrainas klubam Slobožanskas "Prometey". ULEB Eirokausa sezona latvietim tagad ir noslēgusies, tomēr kopumā viņa pirmais pieteikums tik augstā līmenī vērtējam kā pozitīvs.

Blumbergs iejuties desmitkārtējās Grieķijas čempiones "Aris" sastāvā. Viņš izpelnījies galvenā trenera Jaņņa Kastrita uzticību, laukumā pavadot vairāk nekā 20 minūtes vidēji spēlē. Tomēr šī latvietim nav viegla sezona, jo jau oktobrī ULEB Eirokausa spēlē Lietuvā viņš guva diezgan nopietnu potītes savainojumu, kas joprojām liek par sevi manīt.

"Es joprojām nerādu savu labāko sniegumu, tas ir traumas dēļ, ko es Lietuvā dabūju. Teikšu godīgi, tā trauma man joprojām sagādā problēmas. Ir jau forši, ka varu šeit spēlēt, un man ir prieks būt laukumā. Man ir sajūta, ka man vēl ir iekšā daudz, ir vēl daudz, kur strādāt."

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!