Foto: Itar-Tass/Scanpix

Slavenā krievu kārtslēcēja Jeļena Isinbajeva tomēr nolēmusi šosezon piedalīties sacensībās, arī augustā paredzētajā pasaules čempionātā, kas notiks Maskavā, raksta "Sport Ekspress".

Pirmais sezonas starts divkārtējai olimpiskajai čempionei būs 19.maijā Ķīnā, informē Isinbajevas treneris Jevgeņijs Trofimovs.

"Mēs jau esam iesākuši plānveida treniņus," stāsta treneris. "Neesam vēl sākuši strādāt pie lēcieniem, tas būs pēc pusotras nedēļas. Visticamāk, pirmais starts Isinbajevai būs turnīrs Pekinā. Par citām sacensībām pagaidām runāt pāragri. Plānu ir daudz, bet pirms laika par tiem runāt negribam. Skaidrs, ka nevajag gaidīt daudz sacensību ar Ļenas piedalīšanos."

Isinbajeva iepriekš izteikusies, ka vēl neesot pārliecināta, vai piedalīsies pasaules meistarsacīkstēs Maskavā augustā, bet treneris norāda, ka viņi gatavojas arī šim turnīram.

Jau ziņojām, ka krievu sportiste pirms 2012. gada Londonas olimiskajām spēlēm paziņoja, ka pēc diviem gadiem plāno atvadīties no sporta. Londonā viņa uzrādīja tikai trešo rezultātu, samierinoties ar bronzas godalgu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!