Foto: Publicitātes attēli
Par Latvijas kausa ieguvējiem svētdien kļuva 'Biolars'/'Jelgava' volejbolisti, kas sīvā piecu setu cīņā ar ar 3-2 (25:17, 25:21, 16:25, 19:25, 15:13) uzvarēja 'Lāse-R' komandu, informē Latvijas Volejbola federācija.

"Biolars"/"Jelgava" rezultatīvākais spēlētājs ar 18 gūtiem punktiem bija Andrejs Jamrovskis, 16 punkti Mārcim Jirgensonam, 12 - Edgaram Baikam. "Lāse-R" komandas rezultatīvākais spēlētājs ar 20 gūtiem punktiem bija Toms Vanags. Pa 12 punktiem Aivaram Siļutinam un Artūram Sivickim.

Kā labākie spēlētāji katrā komandā tika apbalvoti Andrejs Zavorotnijs ("Lāse-R") un Edgars Baiks ("Biolars"/"Jelgava").

Pēc spēles "Biolars"/"Jelgava" galvenais treneris Jurijs Deveikus pauda savu gandarījumu, ka šogad ir izdevies iegūt savā īpašumā Latvijas kausa titulu, jo pagājušajā gadā, tas piecos setos gāja secen: "Mūsu komandai šis ir ļoti izdevies turnīrs. Abas Kausa spēles bija ļoti interesantas. Runājot par šodienas spēli-pagājušajā gadā piecos setos zaudējām Poliurs/Ozolnieki komandai un Kausu neieguvām, tad šogad mums bija liela motivācija, lai spēles rezultāts būtu mums labvēlīgs. Pēc otrā seta mums komandā bija lūzums, bet tas ir izskaidrojams ar to, ka spēlētāji nevar nospēlēt vienādi labā līmenī ilgu laiku, tāpēc bija kritums un bija jāmeklē labākās spēlētāju maiņas."

Treneris arī atzina, ka komandai nav laika svinēt šo uzvaru, jo rīt jau ir treniņš un jāgatavojas SCHENKER līgas spēlēm, kas jau ir nākamajā nedēļas nogalē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!