Foto: Publicitātes attēls
Februārī labākie no Latvijas volejbolistiem savās līgās bija Pāvels Jemeļjanovs no "Jēkabpils lūši" komandas, SK "Babīte" spēlētāja Ieva Tetere un Ģirts Mārtiņsons no SK "Fono", informēja Latvijas Volejbola federācija.

Baltijas līgā "Jēkabpils lūšu" rezultatīvākais spēlētājs Pāvels Jemeļjanovs guva 131 punktu, sakrājot augstāko lietderības koeficientu februārī visu līgas spēlētāju vidū (+61). Tāpat viņš pa 8 punktiem guva ar servi un bloku.

Sievietēm Baltijas līgā no Latvijas spēlētājām iespaidīgāko punktu summu sakrāja SK "Babīte" volejboliste Ieva Tetere, kura februārī guva 63 punktus, divreiz izpildot pretiniecēm netveramas serves un 20 punktus gūstot blokā, kas ir labākais rādītājs līgā februārī. 48,24% Teteres uzbrukumu bija rezultatīvi, bet lietderības koeficients Ievai ir +41.

Nacionālajā līgā rezultatīvākais februārī bija SK "Fono" spēlētājs Ģirts Mārtiņsons, kurš četrās spēlēs sakrāja 63 punktus. Mārtiņsona efektivitāte šajās spēlēs bija +35. No 63 punktiem 9 tika sakrāti blokā, bet vēl vienu deva neatvairāma serve. Savukārt uzbrukuma sitieni tika veikti ar 53,54 procentu efektivitāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!