Foto: cev.lu
Latvijas jaunie pludmales volejbolisti Rinalds Aišpurs/Rinalds Belerts un Varvara Brailko/Anete Namiķe ceturtdien ar zaudējumiem sāka Krievijā notiekoša Eiropas U-20 čempionātu.

Aišpurs/Belerts, kuri turnīrā izlikti ar astoto numuru, H apakšgrupas mačā ar rezultātu 1-2 (14:21, 21:19, 12:15) piekāpās Nātanam Broham un Timo Gisinam no Šveices, kuri turnīrā izlikti ar 25.numuru.

Piektdien latvieši spēkosies ar Turcijas duetu Mustafu Susamu/Hasanu Huseinu Jildimiru (24.) un poļiem Dominiku Pozņanski/Mikolaju Miščuku (9.).

Savukārt Brailko/Namiķe, kuras turnīrā izliktas ar 16. numuru, A apakšgrupas duelī ar 0-2 (18:21, 11:21) piekāpās Anglijas pārim Hollijai Bentlijai un Elijai Ostinai, kurām ticis 17.numurs.

Piektdien Latvijas duetam gaidāmi mači ar nīderlandietēm Danikvi Timmermansu/Hannu van Ešu (32.) un krievietēm Mariju Bočarovu/Mariju Voroņinu (1.).

Pamatturnīrā 32 pāri sadalīti astoņās grupās, pa četriem duetiem katrā. Grupu uzvarētāji uzreiz iekļūs izslēgšanas spēļu otrajā kārtā, bet otro un trešo vietu ieguvēji sacentīsies izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā.

Kā zināms, no 26. līdz 29. jūlijam Majoru pludmalē Jūrmalā norisināsies Eiropas U-22 čempionāts pludmales volejbolā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!