Par Latvijas Volejbola federācijas (LVF) jauno ģenerālsekretāru apstiprināts Kaspars Timermanis, bet līdzšinējais amata pildītājs Edgars Zaiženijs atkal pievērsīsies pludmales volejbola sfēras koordinēšanai, vēsta federācija.

Otrdien LVF valdes sēdē viens no darba kārtības jautājumiem bija izmaiņas LVF ģenerālsekretāra amatā. Kopš 18. janvāra šī bijusi jau piektā jaunās valdes sēde. LVF kopsapulces laikā nospraustais jaunais virziens ietver valdes locekļu atbildības sfēru sadalīšanu.

Pieņemt lēmumu par izmaiņām palīdzējusi arī LVF vadības vizīte Starptautiskās volejbola federācijas (FIVB) galvenajā mītnē Lozannā (Šveice). Federācija vēsta, ka tā paredz izmantot FIVB sniegtās attīstības un tālākizglītības programmas.

Tāpat LVF vairāk vēlas izcelt atbalstītāju un sponsoru lomu, strādājot pie abpusēji izdevīgu attiecību veidošanas gan ar jau esošajiem, gan ar jauniem atbalstītājiem.

„Manuprāt, ir pēdējais laiks sākt aktīvi darboties, lai atgūtu volejbola bijušo varenību. Ir ļoti daudz darba, kas mums jāpaveic, lai sasniegtu ambiciozos mērķus, jo mēs vēlamies, lai Latvija atkal kļūst par volejbola lielvalsti. Mūsu uzdevums ir spert visus soļus – gan lielus, gan mazākus, lai to sasniegtu," par pārmaiņām saka Kaspars Timermanis.

Latvijas Volejbola federācija 18. janvārī piedzīvoja pārmaiņas, kad par jauno federācijas prezidentu tika ievēlēts Jānis Buks, kurš bija vienīgais kandidāts uz šo amatu. Buks šajā amatā nomainīja Ati Sausnīti, kurš pirmo reizi prezidenta amatu ieņēma no 2004. līdz 2008. gadam, bet tad amatā atgriezās 2013. gada janvārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!