"Rīgas Stradiņa Universitāte"/"Minusas Volejbola skola" (RSU/MVS) komanda otrdien Tallinā "Optibet" Baltijas sieviešu volejbola līgas spēlē izcīnīja uzvaru piecos setos.

"Rīgas Stradiņa Universitāte"/"Minusas Volejbola skola" (RSU/MVS) izbraukumā ar 3-2 (21:25, 24:26, 25:15, 25:12, 15:11) pieveica Tallinas "Audentes SG"/NK.

Anija Jurdža uzvarētāju rindās kļuva par mača rezultatīvāko spēlētāju. Viņa guva 28 punktus, no tiem sešus – ar servi un trīs – blokā. Megija Dambrehte pievienoja 17 punktus un Anna Rīta – 13 punktus, trīs sakrādama blokā .

Pretinieču komandā Nora Lembere sakrāja 21 punktu, bet Eva Līsa Kuivonena – 18 punktus.

Baltijas līgas turnīra tabulā "Jelgava" ar 41 punktu 17 spēlēs ir ceturtā, RVS/LU ir 36 punkti 20 mačos un sestā vieta, RSU/MVS ar 21 punktu 19 spēlēs turnīra tabulā ieņem astoto vietu, bet SuFA/DU ar septiņiem punktiem 20 cīņās ieņem 11. vietu.

Baltijas līgā šosezon spēlē piecas Igaunijas, četras Latvijas un trīs Lietuvas komandas. Latviju šajā Baltijas līgas sezonā pārstāv "Rīgas Volejbola skola"/"Latvijas Universitāte" (RVS/LU), "Rīgas Stradiņa Universitāte"/"Minusas Volejbola skola" (RSU/MVS), "Jelgava" un "Sporta un fiziskās attīstības klubs"/"Daugavpils Universitāte" (SuFA/DU).

Iepriekšējā sezonā par čempionēm tika kronētas Tallinas "TalTech"/"Tradehouse" volejbolistes, kuras finālā ar 3-0 pārspēja RVS/LU. Savukārt Latvijas čempionātā uzvarēja "Jelgavas" komanda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!