Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Lai gan sadarbībai ar agresorvalsti Krieviju un tās sabiedroto Baltkrieviju arī Latvijas sportā formāli ir norauts stopkrāns, ik pa laikam pašmāju sporta vidē atklājas cilvēki, kas nesteidz pārraut saiknes ar kaimiņiem. Oktobra vidū sociālajos tīklos par sadarbību ar Krievijas pludmales volejbolistu Oļegu Stojanovski vēstīja Latvijas duets Mihails Samoilovs/Mārtiņš Pļaviņš, savukārt Latvijas futbola treneris Jurijs Nagaicevs pēc mazas viesošanās Latvijā atkal devies peļņā uz Krieviju. Ko dara Latvijas sporta atbildīgās personas, lai izskaustu šādus gadījumus un vienoti nostātos pret sadarbību ar Krieviju un Baltkrieviju?

2012. gadā Mārtiņš Pļaviņš pārī arī Jāni Šmēdiņu negaidīti Londonas olimpiskajās spēlēs izcīnīja bronzas medaļas. Pļaviņam kopš tā laika mainījušies vairāki pārinieki. Tagad viņš pēc vairāk nekā gada pauzes, kas saistīta ar smagu traumu, lēnām atgriežas sacensībās pārī ar Mihailu Samoilovu.

Pagājušajā nedēļā Pļaviņš/Samoilovs spēlēja Dubaijas "Challenge" turnīrā, kur ieņēma 19. vietu. Pirms turnīra sociālajos tīklos Samoilovs publicēja ierakstus no Dubaijas un neslēpa, ka viens no treneriem Dubaijā ir viņa jaunā dzīvesbiedre Anastasija Samoilova (bijusī Kravčenoka). Vēlāk Samoilovs sociālajos tīklos ierakstīja kādam savam sekotājam – "tu būsi šokēts par mūsu trenera asistentu".

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!