Foto: F64

Portāls "Delfi" saņēmis gan Latvijas Futbola federācijai (LFF), gan Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijai (LVRA) adresētu atklātu vēstuli no Rīgā esošas viesnīcas "BEST HOTEL" direktora Daniela Ter-Sarkisova, kurā viņš aprakstījis, viņaprāt, krāpniecisku Latvijas futbola virslīgas kluba "Noah Jūrmala" direktora Aleksandra Jakubovska rīcību.

Vēlamies Jūs informēt par atklātas maldīšanās un krāpšanas klaju gadījumu no LFF virslīgas komandas "FC Noah Jurmala" puses.

Kluba "FC Noah Jurmala" prezidents Aleksandrs Jakubovskis izmitināja deviņus futbolistus, kā arī komandas galveno treneri mūsu trīs zvaigžņu viesnīcā "BEST HOTEL" Ģimnastikas iela 9, Rīga, LV-1004, Latvija. Pēc noslēgtā līguma noteikumiem, klubam bija jāapmaksā rēķinus par viesnīcas pakalpojumiem katru mēnesi.

Rēķins par š.g. maiju bija izrakstīts š.g. 7. jūnijā par summu 5005,04 Eiro. Rēķinā iekļauti izmitināšanas pakalpojumi, trīs reižu ēdināšanas pakalpojumi futbolistiem, transfēra pakalpojumi ar viesnīcas transportu uz spēlēm un treniņiem, kā arī futbolistu formu mazgāšana un gludināšana. Aleksandrs Jakubovskis ar dažādām atrunām aizkavēja rēķina apmaksu un zvērēja apmaksāt tuvākajā laikā, tādā veida novilcis laiku līdz jūnija beigām.

Š.g. 24. jūnijā viesnīcas direktors aizsūtīja Aleksandram Jakubovskim oficiālo brīdinājumu – ja rēķins nebūs apmaksāts līdz š.g. 25. jūnijam, tad ar 26. datumu viesnīca pārtrauks sniegt visus viesnīcas pakalpojumus futbolistiem, tajā skaitā ari izmitināšanas pakalpojumus. Atbildot uz šo vēstuli, Aleksandrs Jakubovskis uzrakstīja, ka rēķinu apmaksās un palūdza satikties personīgi.

25. jūnijā viņš ieradās viesnīcā un lūdzās neizlikt futbolistus no viesnīcas līdz pirmdienai, jo tuvojas divas brīvdienas. Viņš zvērēja, ka pirmdien, 28. jūnijā ar bankas pārskaitījumu apmaksās parādu un vēl papildus depozīta maksājumu par 2000,00 Eiro par jūnijā sniegtiem pakalpojumiem.

28. jūnijā pulksten 12.00 visa komanda pilnā sastāvā pameta viesnīcu ar autobusu un aizbrauca nezināmā virzienā. Aleksandrs Jakubovskis pārstāja atbildēt uz telefona zvaniem un pārtrauca visus kontaktus.

Uzskatām, ka Aleksandra Jakubovska, kurš sevi sauc par LFF virslīgas futbola kluba "FC Noah Jurmala" prezidentu, augstāk aprakstītās darbības ir maldinošas un krāpnieciskas. Tādas Aleksandra Jakubovska darbības grauj LFF reputāciju un ir ne tikai nepieņemamas, bet arī pretlikumīgas. Pēc komandas futbolistu teiktā, mums ir zināms, ka futbolisti mēnešiem nesaņem algas.

Uzskatām, ka augstāk sniegtajai informācijai ir jākļūst zināmai gan futbola, gan viesnīcu vidē. Lūdzam neatkārtot mūsu kļūdas un neuzticēties komandas "FC Noah Jurmala" pārstāvjiem un it īpaši tās prezidentam Aleksandram Jakubovskim.

Kā arī mēs griezīsimies ar iesniegumu LR tiesībaizsardzības iestādēs par krāpniecības faktu. Kopējais kaitējums viesnīcai "BEST HOTEL", ieskaitot neapmaksātos, jūnijā sniegtos pakalpojumus futbola klubam "FC Noah Jurmala", sastāda apmēram 10 000,00 Eiro.

"BEST HOTEL" direktors Daniels Ter-Sarkisovs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!