Foto: AP/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis jaunākajā ATP pasaules rangā, kas publicēts pirmdien, pakāpies par trim pozīcijām.

Gulbis, kurš šajā sezonā sacensībās vairs nepiedalīsies, rangā ir 136.pozīcijā. Cits Latvijas tenisists Andis Juška šobrīd ieņem 343.vietu, kas ir kāpums par trim pozīcijām, Deniss Pavlovs zaudējis divas pozīcijas un ieņem 661.vietu, bet Mārtiņš Podžus ir 1244.pozīcijā.

Vēl Miķelis Lībietis atrodas 1390.vietā, Krišjānis Stabiņš – 1401.vietā, Oskars Vaskis – 1553.pozīcijā, bet Arkādijs Slobodkins – 1757.vietā.

Pirmais rangā joprojām ir serbs Novāks Džokovičs, otro vietu ieņem šveicietis Rodžers Federers, bet trešais ir Endijs Marejs no Lielbritānijas.

Ceturtais joprojām ir savainotais spānis Rafaels Nadals, piektajā pozīcijā ir cits Spānijas pārstāvis Davids Ferrers, bet sestais ir Deivisa kausa ieguvējs Čehijas izlases sastāvā Tomašs Berdihs. Septītais pašlaik ir argentīnietis Huans Martins del Potro, kuram seko Žo Vilfrīds Tsonga no Francijas. Devītais ir Serbijas tenisists Janko Tipsarevičs, bet labāko desmitnieku noslēdz Rišārs Gaskē no Francijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!