Foto: Kadrs no video
Katarā notiekošo Dohas ATP vīriešu tenisa turnīru otrdien uz brīdi pārtrauca tehniska ķibele – neizturēja korta segums un tajā parādījās neliels caurums, vēsta ārvalstu masu mediji.

Nedaudz kuriozais gadījums notika spēlē starp galveno favorītu Davidu Ferreru un Dastinu Braunu no Vācijas. Mačā ar 5-7, 6-3, 6-2 pārāks izrādījās Ferrers, bet incidents notika otrajā setā ceturtajā geimā. Vienas izspēles laikā Ferrers pamanījās ar kāju kaut kādā veidā radīt šo caurumu korta segumā.

Sākotnēji līnijtiesneši centās caurumi "aizlāpīt" ar izkritušajiem gabaliņiem, tomēr vēlāk palīgā sauca arī korta tehniskos darbiniekus. Spēli nācās pārtraukt, un tikai apmēram pēc stundas kortu izdevās savest kārībā, un mačs varēja turpināties.

Interesanti, ka Ferreru pēdējos gados pavada kādi atgadījumi, kas traucē normāli aizvadīt maču. 2011.gadā ASV atklātajā tenisa čempionātā Ferrers maču pret amerikāni Endiju Rodiku pabeidza uz mazākas nozīmes korta, jo uz viena no centrālajiem kortiem pie gala līnijas parādījās plaisa. Savukārt pagājušajā gadā "US Open" mačs starp Ferreru un Novāku Džokoviču tika pārtraukts sakarā ar tuvojošos tornado.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!