Foto: AP/Scanpix
Austrālijas atklāto tenisa čempionātu otrdien ar pārliecinošām uzvarām sāka vieni no turnīra galvenajiem favorītiem Rodžers Federers un Endijs Marejs.

Turnīra otrais numurs Federers no Šveices "Australian Open" mačā trīs setos ar 6-2, 6-4, 6-1 uzvarēja francūzi Benuā Pairē, kamēr trešā rakete brits Marejs ar 6-3, 6-1, 6-3 uzvarēja Robinu Hāsu no Nīderlandes.

Savukārt divu Francijas tenisistu duelī Žo-Vilfrīds Conga, kurš izsēts ar septīto numuru, ar 6-4, 7-5, 6-2 uzvarēja Mišelu Lodrā.

Vēl no izsētajiem tenisistiem otro kārtu sasniedza Kanādas pārstāvis Milošs Raoničs, Tomašs Belluči no Brazīlijas, Filips Kolšreibers no Vācijas, itālis Andreas Sepi un Florians Majers no Vācijas. Tāpat otrajā kārtā iekļuva lietuvietis Ričards Beraņķis.

Jau ziņots, ka viegli pirmo kārtu pārvarēja pasaules pirmā rakete Novāks Džokovičs un arī čehs Tomašs Berdihs, kamēr spānis Nikolass Almagro aizvadīja piecu setu maču. Vēl pirmdien otrajā kārtā iekļuva Davids Ferrers, Janko Tipsarevičs, Fernando Verdasko, Mihails Južnijs, Nikolass Almagro, Kei Nišikori, Sems Kverijs, Staņislass Vavrinka, Jirgens Melcers, Radeks Štepaneks, Ježijs Janovičs, Žiljēns Beneto, Andrejs Kuzņecovs un Markoss Bagdatis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!