Foto: AFP/Scanpix

Roterdamas ATP sērijas turnīra otrās kārtas mačā pasaules ranga septītajai raketei Huanam Martinam del Potro mačā pret latvieti Ernestu Gulbi palīdzējusi veiksme, atzina pats argentīnietis.

Atgādinām, ka turnīra otrā rakete del Potro ceturtdien ar rezultātu 6-7 (5:7), 3-6 simts minūšu ilgā un saspringtā cīņā uzvarēja Gulbi.

"Spēles pirmais sets bija smags un cīņa bija saspringta. Seta izskaņā un taibreika pēdējās izspēlēs man nedaudz arī paveicās," pēc mača žurnālistiem teica del Potro. "Šādās spēlēs uzvarētājs tiek noteikts ar viena vai divu punktu pārsvaru, un svarīgākajos brīžos es biju labāks."

Argentīnas vadošais tenisists atzina, ka Gulbis ir spēcīgs pretinieks, un to apliecināja viņa piecas netveramās serves pēc kārtas otrajā setā.

Atgādinām, ka Gulbis turnīru Roterdamā uzsāka no kvalifikācijas, kurā uzvarēja divās spēlēs un iekļuva pamatsacensībās, bet tad uzvarēja arī pirmās kārtas mačā. Par kvalifikācijas un pamatturnīra pirmās kārtas pārvarēšanu Gulbis nopelnīja 65 ieskaites punktus, kas ļaus ATP jaunākajā rangā pietuvoties labāko simtniekam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!