Foto: Reuters/Scanpix
Slovāku tenisiste Dominika Cibulkova skarbi kritizējusi krievu spēlētāju Mariju Šarapovu, kura pieķerta aizliegtās vielas meldonija lietošanā.

WTA ranga 54. rakete Cibulkova intervijā laikrakstam "The Sydney Morning Herald" sacīja, ka viņai nemaz nav žēl Šarapovas.

"Es biju pārsteigta, ka daudzu cilvēku reakcija pēc Šarapovas preses konferences bija tik diplomātiska. Es nevēlos būt vienīgā, kas publiski izsakās par šo gadījumu. Vienīgais, ko varu teikt, ka man nav žēl Šarapovas un man viņas tūrē nepietrūks," sacīja Cibulkova.

"Viņa ir ļoti nepatīkama persona. Augstprātīga, iedomīga un auksta. Kad viņa man blakus sēž ģērbtuvē, viņa pat nesasveicinās," turpināja slovākiete.

Arī iepriekš Šarapova ir kritizēta par savu uzvedību, un kāds no TOP 10 tenisistu treneriem izteicies, ka krievietei nav draugu WTA tūrē.

Paziņojot par savām pozitīvajām dopinga analīzēm, kurās konstatēts no 1. janvāra aizliegto preparātu sarakstā iekļautais meldonijs, Šarapova atzinās, ka neesot izlasījusi jaunāko dopinga vielu sarakstu. Meldonijs jeb mildronāts viņai esot izrakstīts 2006. gadā kā medicīnisks preparāts pēc veselības problēmām kā magnēzijas deficīts, neregulāra sirdsdarbība un ģimenes tendence uz diabētu. Atzīstot, ka viņa nav atvērusi pagājušā gada 22. decembrī izsūtīto vēstuli par izmaiņām aizliegto preparātu sarakstā, Šarapova noliedz, ka būtu pēc tam saņēmusi vēl vairākus tiešus brīdinājumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!