Foto: Reuters/Scanpix

Divu mūsdienu tenisa leģendu spēlē Indianvelsas "Masters" sērijas turnīra ceturtajā kārtā trešdien šveicietis Rodžers Federers ar rezultātu 6-2, 6-3 stundas un astoņu minūšu ilgā cīņā pārspēja Rafaelu Nadalu.

Pirmo reizi savā karjerā Federers pret Nadalu izcīnījis trīs uzvaras pēc kārtas. Pirms tam šajā sezonā šveicietis viņu uzvarēja "Australian Open" un Bāzeles turnīra finālos. Kopumā abi tikušies 36 reizes, un 23 reizes pārāks bija Spānijas tenisists.

"Uzvarēt viņu trīs reizes pēc kārtas ir ļoti patīkama sajūta. Svarīgākā uzvara bija Austrālijā, atceroties to, tā bija viena no foršākajām pieredzēm mana karjerā," ATP mājaslapā citēts Federers.

"Šodien viņš spēlēja labāk par mani. Kad nerādu savu labāko sniegumu, ir neiespējami uzvarēt tādu spēlētāju kā Federers," atzina Nadals.

Citā spēlē pasaules ranga otrais numurs Novāks Džokovičs no Serbija ar 4-6, 6-7 (3:7) piekāpās Nikam Kirīosam no Austrālijas. Tādējādi pārtrūka Džokoviča 19 uzvarēto spēļu sērija šajā turnīrā, viņš šajā turnīrā uzvarēja pēdējos trīs gadus pēc kārtas.

"Esmu lepns par savu uzvaru sēriju, bet tai vienreiz bija jābeidzas. Tāpat kā pirms pāris nedēļām, Niks lieliski servēja, un es ar to netiku galā," pēc spēles atzina Džokovičs.

Džokovičs un Kirīoss savā starpā tikušies divas reizes, un abās uzvaras izcīnīja Austrālijas tenisists.

Indianvelsas turnīra ceturtdaļfinālā Federers tiksies ar Kirīosu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!