Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko Dubaijas WTA turnīra otrās kārtas spēlē otrdien spēkojas ar Čehijas tenisisti Barboru Krejčikovu.

Tādējādi Dubaijas turnīrā otrajā kārtā izstājās abas Latvijas tenisistes, jo no rīta neveiksmi piedzīvoja arī Anastasija Sevastova. Par otrās kārtas sasniegšanu Ostapenko saņems 60 WTA ranga ieskaites punktus, kas gan nākamnedēļ, visticamāk, neļaus atgriezties TOP 50.

Ostapenko droši iesāka Dubaijas turnīru, rādot stabilu sniegumu, taču otrās kārtas mačā atkal bija "vecā, labā Ostapenko". Latvijas tenisiste pēc neveiksmēm vai strīdīgiem tiesnešu lēmumiem daudz diskutēja, brīžiem agresīvi runāja ar tribīnēs esošo treneru komandu, viņu neapmierināja līnijtiesnešu lēmumi, kas beigās noveda pie zaudējuma.

Krejčikova pasaules rangā atrodas 12 pozīcijas zemāk par Ostapenko, bet ar stabilu spēli bez lieka uztraukuma un nervozitātes tika pie uzvaras 69 minūšu laikā. Ostapenko pirmā seta sākumā zaudēja savu serves geimu, tad gan breiku atspēlēja, taču uzreiz zaudēja atkal savu servi. Čehiete otro reizi vadību nezaudēja un uzvarēja pirmo setu ar 6-3.

Arī otrā seta sākumā Ostapenko zaudēja serves geimu, tad vēlreiz nenosargāja savu servi un beigās atdeva otro setu diezgan viegli ar 1-6

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!