Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko pēc uzvaras Vimbldonas čempionāta pirmajā kārtā sarunā ar portālu "Delfi" norādīja, ka lietus ieviestās spēļu grafika korekcijas viņai var nostrādāt pa labu, jo tagad būs jāspēlē divas dienas pēc kārtas – spēļu ritms būs līdzīgs tam, kāds pirms nedēļas bija Īstbornas turnīrā, kurā Ostapenko triumfēja.

Ostapenko otrdien bija jāaizvada pirmās kārtas spēlē unikālajā Vimbldonā, tomēr lietus dēļ maču pārcēla uz trešdienu. Šodien Latvijas pirmā rakete 54 minūšu laikā ar 6-1, 6-2 sagrāva 18 gadus veco kanādieti Leilu Fernandesu.

"Man bija labas spēles Īstbornā un tas deva pārliecību pār saviem spēkiem. Zināju, ka spēle nebūs viegla, jo viņa ir laba junioru spēlētāja, vinai tomēr ir "Grand Slam" tituls starp junioriem. Turklāt viņa ir kreile, kas bija diezgan kutelīgs fakts priekš pirmās kārtas spēles," pēc uzvaras sacīja Ostapenko. "Es šodien nospēlēju ļoti labi un nedevu viņai iespējas. Man bija daudz lielāks spēles temps, viņai bija grūti to izturēt, un tā bija panākuma atslēga."

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!