Foto: stock.xchng
Visi seši Latvijas bokseri cietuši neveiksmi jau pirmajās Nīderlandē notiekošā Eiropas jaunatnes čempionāta cīņās.

Kā pēdējaisno Latvijas bokseriem trešdien ringā devās Deniss Savdons, kurš sacenšas svara kategorijā līdz 91 kilogramam, bet viņš jau pirmajā raundā ar tehnisko nokautu piekāpās Vācijas pārstāvim Albonam Pervizajam.

Trešdien pirmo cīņu aizvadīja arī Ņikita Ļifanovs, kurš startē svara kategorijā līdz 81 kilogramam. Viņam pirmā kārta bija brīva, bet astotdaļfinālā Latvijas bokseris pēc punktiem piekāpās baltkrievam Hļebam Sinkevičam.

Pirms tam svara kategorijā līdz 64 kilogramiem Sergejs Marčenko pirmajā mačā piekāpās krievam Šamilam Malsagovam, svara kategorijā līdz 52 kilogramiem Dmitrijs Zaharovs pēc punktiem piekāpās Gerijam Kalijam no Īrijas, bet svara kategorijā virs 91 kilograma Artjoms Savdons ar tehnisko nokautu otrajā raundā atzina krievu boksera Hozhabara Mamakova pārākumu.

Ar uzvaru svara kategorijā līdz 60 kilogramiem čempionātu sācis Ralfs Ausmanis, kurš, pēc sacensību organizatoru informācijas, ar tehnisko nokautu uzveica ukraini Viktoru Petrovu. Tomēr vēlāk Eiropas Boksa konfederācija (EUBC) precizēja informāciju, ka tomēr šajā cīņā jau pirmajā raundā pie panākuma ticis Petrovs, līdz ar to arī Ausmanim sacensības noslēgušās.

Tādējādi visi Latvijas bokseri no čempionāta izstājās jau pēc pirmajiem dueļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!