Latvijas dažādu maratonu sēriālu organizētājs "Alpha Baltic Sport" noslēdzis ekskluzīvu sadarbības līgumu ar lidsabiedrību "Turkish Airlines".

"Turpinot attīstīt augsta līmeņa maratonu kustību Latvijā, ar prieku paziņoju par sadarbības uzsākšanu ar globālo zīmolu "Turkish Airlines". Šāda liela starptautiska zīmola piesaistīšana SIA "Alpha Baltic Sport" rīkotajiem maratoniem ievērojami veicinās ārvalstu tūristu piedalīšanos mūsu pasākumos. Savukārt aviokompānija iegūs lielāku lojalitāti Latvijā dzīvojošo sportiski aktīvo iedzīvotāju vidū, kas ir svarīga "Turkish Airlines" mērķauditorija," uzsver mārketinga komunikāciju aģentūras SIA "Alpha Baltic" valdes priekšsēdētājs Lauris Špillers.

Savukārt "Turkish Airlines" mārketinga pārstāvis Firuzs Hafizovs saka: "Kā jau zināms, "Turkish Airlines" ir globāls uzņēmums, kas nodrošina augstas kvalitātes pasažieru pārvadājumus, piedāvā saviem klientiem aizvien jaunus lidojumu galamērķus, kā arī – ar lielu prieku varam paziņot – atbalsta sportu. Līdz šim mēs esam bijuši sponsori Basketbola Eirolīgai, slavenajam futbolistam Lionelam Mesi un basketbolistam Kobem Braiantam, kā arī esam atbalstījuši futbola klubus "Manchester United", "Barcelona" un citus. "Turkish Airlines" Latvijas filiāle vēlas atbalstīt sporta aktivitātes, kurās piedalās liels dalībnieku skaits, dažādu sporta veidu maratonus, tāpēc esam izvēlējušies "Alpha Baltic" grupu par savu partneri. Mēs uzskatām, ka sadarbība ar "Alpha Baltic" radīs stabilu platformu sporta atbalstam Latvijā."

"Alpha Baltic Sport" jau piekto gadu organizēto maratonu sērija ietver atsevišķus tautas un profesionālā sporta pasākumus: šosejas riteņbraukšanā, skrituļslidošanā, kalnu velobraukšanā jeb MTB, skriešanā un distanču slēpošanā. Sacensības pulcē gan lielu dalībnieku, gan skatītāju skaitu. Visi sporta pasākumi ir starptautiska mēroga, lielākā aktivitāte ir no Baltijas valstīm: Latvijas, Igaunijas un Lietuvas. Maratonu posmos piedalās visu paaudžu dalībnieki – sporta, tautas, kā arī bērnu distancēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!