Foto: Reuters/Scanpix
Pazīstamais austrāliešu peldētājs Aiens Torps jūtas labi, vairs neatrodas intensīvās terapijas nodaļā un runas, ka viņa roka var zaudēt kustību funkciju, ir "blēņas", apgalvo sportista menedžeris Džeimss Erskins.

"Viņš jūtas labi, viņš ir cīnītājs. Viņš lieto medikamentus, antibiotikas un dara visu to, kas šādos gadījumos jādara. Nu rīt jau gluži viņš nepeldēs Sadraudzības spēlēs," izteicās Erskins.

Atgādinām, ka otrdien pasauli pāršalca ziņa, ka Torps smagā stāvoklī ievietots slimnīcā un viņš var zaudēt kreisās rokas kustību funkciju.

"No vakardienas viņš vairs nav intensīvās terapijas nodaļā. Viņš cīnās, viņam tomēr ir infekcija un, tāpat kā citos šādos gadījumos, ir jāārstējas slimnīcā," turpina Erskins, noliedzot baumas, ka Torps varētu zaudēt rokas kustību funkciju. "Var jau arī teikt tad ļaunāko scenāriju, jo no infekcijas cilvēki arī mirst. To visu izdomā cilvēki, tās ir blēņas."

Erskins apliecināja, ka Torps infekciju dabūjis Šveices slimnīcā, kur viņam atkārtoti veikta pleca operācija. Pēc tās plecs iekaisis, tomēr izdevies atveseļoties. Taču vēlāk infekcija uzjundījusi ar jaunu sparu, un sportists ievietots slimnīcā jau Sidnejā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!