Foto: F64

Latviešu bokseris Mairis Briedis, kurš ir pasaules čempions smagsvariem Starptautiskās Boksa asociācijas (IBA) versijā, piektdien, 6.novembrī, Frankfurtē aizvadīs savu 18. profesionālo cīņu tiekoties ar ungāru bokseri Laszlo Hubertu, informē sportista pārstāvji.

Huberts savā profesionālajā karjerā līdz šim ir izcīnījis 41 uzvaru, tajās tiekot arī pie Pasaules Boksa Federācijas (WBF) starptautiskā čempiona titula un Universālās Boksa Organizācijas (UBO) Eiropas smagsvara titula.

Cīņa pret Hubertu tiks aizvadīta "Frankfurtes cīņu vakara" ietvaros sešu raundu garumā un to tiešraidē būs iespējams vērot "Eurosport" kanālā.

"Lēmums cīnīties pret Hubertu nāca pēdējā brīdī, bet, nupat kā atgriezies no nometnes Krievijā, kur trenējos ar WBA starptautisko čempionu Dmitriju Kudrašovu, jūtos labā formā un gatavs cīņai," atzīst latviešu bokseris. "Šobrīd risinās noslēdzošās sarunas par manu pirmo lielo cīņu ASV nākamā gada pirmajā ceturksnī HBO televīzijā un, lai līdz tai nesanāktu pārāk liela pauze no cīņas ar Manuelu Čarru, nolēmām, ka ir nepieciešams aizvadīt vēl vienu cīņu šajā gadā. Citu labu variantu šajos mēnešos īsti nebija, tāpēc ceturtdien dodamies uz Frankfurti, lai aizvadītu kārtējo cīņu."

Briedis profesionālajā karjerā, ieskaitot "Bigger's Better" komercsacensības, uzvarējis 27 cīņās, 18 reizes pretinieku nokautējot, un cietis tikai vienu neveiksmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!