Foto: AFP/Scanpix

Ukrainas smagsvara bokseris Vladimirs Kļičko izvēlējies revanša cīņu pret britu Taisonu Fjūriju, trešdien paziņoja sportists.

Kā zināms, Fjūrijs sestdien Vācijas pilsētā Diseldorfā notikušajā cīņā pieveica Kļičko, negaidīti atņemot ukrainim Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) un žurnāla "Ring" čempiona jostas.

"Biju ļoti neapmierināts pēc cīņas, taču tagad vēlos parādīt, ka varu demonstrēt labāku sniegumu nekā sestdien. Nevarēju parādīt savu potenciālu. Šis ir tas, ko vēlos mainīt revanša mačā, un es to izdarīšu. Zaudējums nav risinājums,'' trešdien paziņoja patlaban 40 gadus vecais Kļičko.

"Par šo maču būs liela interese visā pasaulē, kas varētu kļūt par nākamā gada lielāko dueli. Pēc sestdienas cīņas saņēmām daudz jautājumu no līdzjutējiem un žurnālistiem. Jaunais čempions un Kļičko uz tiem varēs atbildēt ringā," teica Kļičko menedžeris Bernds Bente.

Arī abu bokseru noslēgtajā līgumā bija punkts, ka Kļičko zaudējuma gadījumā ir tiesības uz revanšu.

Tāpat arī Vladimira Kļičko brālis Vitālijs, kurš pirms vairākiem gadiem arī bija slavens bokseris, pirms tam izteicās, ka nu jau bijušais pasaules čempions ir pelnījis revanšu, turklāt ringā viņš atgriezīšoties vēl spēcīgāks.

Vladimirs Kļičko pirms dueļa ar Fjūriju zaudējuma garšu nebija izjutis jau 11 gadus. Ukrainas bokseris karjeras laikā piedalījies 68 cīņās, triumfējot 64 no tām, turklāt 54 panākumus izcīnījis ar nokautu.

Tikmēr 27 gadus vecais Fjūrijs profesionālajā karjerā aizvadījis 25 cīņas, gūstot tikpat uzvaru, turklāt 18 no tām noslēdzot ar nokautu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!