Foto: F64

"Elektrum" olimpiskais sporta centrs (OSC) pēc Latvijas Futbola federācijas (LFF) kongresa veicis papildu dezinfekcijas pasākumus, bet visiem darbiniekiem tiks veikti Covid-19 testi.

Ziņots, ka trešdien, 8. jūlijā, pozitīvs Covid-19 tests konstatēts Guntaram Indriksonam, kurš kandidēja uz vietu LFF valdē un klātienē apmeklēja LFF kongresu. LFF biedru kopsapulce jeb kongress pagājušajā piektdienā, 3. jūlijā, risinājās Rīgā, OSC telpās.

"SIA "Olimpiskais sporta centrs" (OSC) veicis papildu dezinfekcijas pasākumus, kā arī nosūtījis visus darbiniekus COVID-19 testēšanai," teikts SOC paziņojumā.

OSC skaidro, ka centrā apmeklētāju plūsma tiek organizēta četrās zonās – peldbaseinā, futbola zālē, biroju ēkā un centrālajā ēkā, kur norisinājās kongress, ir atsevišķas ieejas un izejas. Lai nodrošinātu drošu vidi gan darbiniekiem, gan apmeklētājiem, SIA OSC stingri ievēro visus epidemioloģiskos pasākumus, virsmu un telpu dezinfekciju veic ar ilgtermiņa iedarbības dezinfekcijas līdzekļiem.

Tā kā saskaņā ar Slimību profilakses un kontroles centra vērtējumu iespējamais inficēšanās risks ir zems, "Elektrum Olimpiskais centrs" turpina darbību, ievērojot visus preventīvos pasākumus un sadarbojoties ar SPKC.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!