Iespējams, nelatviskā vārda un uzvārda dēļ Zaurs Džavadovs savā panākumiem bagātajā kikboksera karjerā nav izpelnījies ielūgumu tikties ar valsts augstākajām amatpersonām, tomēr viņš par to ļaunu prātu netur. Vēl vairāk – pirms cīņas par pasaules čempiona titulu prestižās organizācijas "World Kickboxing Network" (WKN) vērtējumā viņš joprojām par savu lielāko uzvaru sauc Latvijas pilsonības iegūšanu.

Džavadovam šī būs iespēja kļūt par divkārtēju pasaules čempionu kikboksā. Iepriekš viņam tas izdevās 2017. gadā, kad "King of Kings" (KOK) versijā titulcīņā sportists no Latvijas sagādāja pirmo zaudējumu moldāvam Sergejam Morari. Piecus gadus vēlāk cīņā par WKN čempiona jostu Džavadovs tiksies ar spāni Fernando Martinu Sančesu, kuram ir ļoti agresīvs cīņas stils. Džavadovs jau ir pārliecināts – abu duelis "Arēnā Rīga" gaidāmajā cīņu šovā "LNK Fight Night 21" līdzjutējiem būs skaists un elpu aizraujošs.

WKN vērtējumā Džavadovs jau kļuvis par Eiropas čempionu, kā arī ieguvis "International" titulu. Tagad viņš ir obligātais pretendents uz pasaules čempiona titulu, savukārt Sančess ir WKN ranga pirmais numurs. Abi cīnīsies par vakanto WKN pasaules čempiona jostu.

Dubulta motivācija uzvarēt

Savu iepriekšējo zaudējumu piedzīvoji 2014. gadā, un kopš tā laika uzvaru sērija sasniegusi jau 15 cīņas. Nav nekādu šaubu, ka, kāpjot ringā, domā tikai un vienīgi par uzvaru. Cik ļoti svarīga tev ir tieši šī uzvaru sērija?

Kad ir šāda uzvaru sērija, atbildība ir lielāka. Es domāju: "Velns, gribas sasniegt arī 20 uzvaras pēc kārtas." Esmu diezgan pārliecināts, ka Latvijā un Baltijā nevienam nav bijis šādas sērijas.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!