Britu boksera Kreiga Ričardsa saslimšanas dēļ sestdien Londonā nenotiks latvieša Ričards Bolotņika cīņa par Pasaules boksa asociācijas (WBA) starptautiskā čempiona jostu pussmagajā svarā, vēsta pats Lielbritānijas sportists un organizatori.

Abu duelis bija paredzēts sestdien Londonā, un uzvarētājs nākotnē jau varētu pretendēt uz cīņu par pasaules čempiona jostu. Tomēr Ričardss ringā pret Bolotņiku vismaz pagaidām neaizies, tāpēc duelis ir atcelts.

Bolotņiks šobrīd jau atrodas Londonā, un vēl nav skaidrības, vai viņš tik un tā piedalīsies paredzētajā cīņu šovā. Teorētiski organizatori latvietim var pagūt steigšus atrast citu pretinieku, taču tad tā nebūtu cīņa par WBA starptautiskā čempiona jostu.

Bolotņiks karjeras laikā uzvarējis 19 no 26 cīņām, astoņas no tām noslēdzot ar nokautu. Viņš savu iepriekšējo cīņu aizvadīja aprīlī, kad pieveica horvātu Hrvoje Sepu, sagādājot pretiniekam pirmo zaudējumu.

Tikmēr 32 gadus vecais Ričardss profesionālā boksera karjerā aizvadījis 21 cīņu, no kurām 17 izcīnījis uzvaru, trijās zaudējis, bet vienu noslēdzis ar neizšķirtu.

Bolotņiks un Ričardsam bija paredzēts aizvadīt cīņu vakarā, kurā centrālais duelis būs starp Dilanu Vaitu, kurš aprīlī piekāpās Taisonam Fjūrijam, un Džermeinu Frenklinu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!