Foto: Valsts policija
Valsts policijas Rīgas Ziemeļu pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2010. gadā dzimušo Haraldu Ozoliņu. Savukārt Pierīgas Dienvidu iecirknis meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2008. gadā dzimušo Eduardu Pikturnu, ziņo policija.

Haralds Ozoliņš izgājis no savas dzīvesvietas Rīgā, Piebalgas ielā un līdz šim nav zināma viņa atrašanās vieta. Puiša pazīmes: augums 168 cm, kalsnas miesas būves, tumši mati, tumši zaļas acis. Bija ģērbies melnas krāsas džemperī, melnas krāsas sporta biksēs, melnas krāsas ar baltām svītrām "Vans" kedās, nebija virsjakas.

Policija aicina aplūkot Haralds Ozoliņš fotogrāfiju (no kreisās) un atsaukties ikvienu, kurš zina viņa iespējamo atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuru 67085980 vai 110.

Savukārt Eduards Pikturs bija izgājis no savas dzīvesvietas Jaunmārupē un līdz šim brīdim nav atgriezies. Viņa pazīmes: sportiskas miesasbūves, brūniem matiem. Bija ģērbies tumši pelēkas krāsas biksēs, melnas krāsas džemperī ar kapuci, melnas krāsas jakā ar brūniem uzrakstiem, melnas krāsas puszābakos. Līdzi, iespējams, bija melna mugursoma ar sarkaniem uzrakstiem. Iespējams, ir nosliece ir uz klaiņošanu.

Valsts policija aicina iepazīties ar viņa fotogrāfiju (no labās) un atsaukties ikvienu, kurš zina puiša iespējamo atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuru 67085938 vai 110.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!