Foto: Publicitātes foto

Latvijas Paralimpiskās komitejas prezidente Daiga Dadzīte, "Bites grupas" uzņēmumu – IKT pakalpojumu sniedzēja "Bite Latvija" ģenerāldirektors Arūns Mickevičs un "TV3 Group Latvija" vadītājs Mindaugs Rakausks otrdien, 16. janvārī, svinīgi parakstīja četru gadu nodomu līgumu viena miljona eiro apmērā, kļūstot par Latvijas Paralimpiskās komitejas ģenerālajiem partneriem.

"Esam gandarīti uzsākt draudzību ar mūsu jaunajiem ilgtermiņa stratēģiskajiem sadarbības partneriem, kuri tuvāko četru gadu laikā sniegs mums nozīmīgu atbalsta plecu paralimpiešu kustības attīstīšanā, popularizēšanā un finansēšanā. Tāpat mūsu sportistus un jaunos sadarbības partnerus vieno līdzīgas vērtības – degsme sasniegt mērķus un izcilība it visā –, tāpēc es ticu, ka jaunā sadarbība, kas sniegs mums ne tikai finansiālo atbalstu, bet arī padarīs mūsu sportistu sasniegumus redzamākus, vēl vairāk motivēs sasniegt arvien augstākas virsotnes," parakstot četru gadu nodomu līgumu uzsvēra Daiga Dadzīte.

Svinīgajā pasākumā, kas norisinājās "Bite Latvija" birojā, klātienē piedalījās arī vairākkārtējie paralimpisko spēļu zelta medaļu ieguvēji, sportisti – Aigars Apinis, Diāna Krūmiņa, augstākā kaluma medaļas izcīnījušie Rihards Snikus, Edgars Bergs, Poļina Rožkova un Agris Lasmans, kā arī jaunie, daudzsološie paralimpieši.

"Sadarbības mērķis ir stiprināt paralimpisko kustību, jo redzam, ka viņu ievērojamie un iedvesmojošie panākumi paliek citu sporta veidu ēnā. Mēs ticam, ka ar "Bite Latvija" un "TV3 Group Latvija" atbalstu, būs iesējams ne tikai celt paralimpiešu redzamību un popularitāti sabiedrības vidū, bet arī ieguldot sportistu sagatavošanai sacensībām, jauno sportistu piesaistē un atbalstot treniņnometnes, sasniegt mērķus un rezultātus būs iespējams daudz ātrāk. "Bite Latvija" vērtības skaidri demonstrē rūpes par cilvēkiem un sabiedrību. Esam apņēmības pilni arī uzņēmuma vidi veidot vēl iekļaujošāku un vēl draudzīgāku cilvēkiem ar invaliditāti, lai katram, kurš patiesi to vēlas, ir iespēja augt, attīstīties un sasniegt savas dzīves mērķus," pasākumā norādīja "Bite Latvija" ģenerāldirektors Arūns Mickevičs.

Nodomu līguma vērtība ir viens miljons eiro, tā dubultojot valsts sniegto atbalstu Latvijas Paralimpiskajai komitejai. Taču plānotā sadarbība ar komiteju būs ļoti daudzpusīga, ietverot arī informatīvo atbalstu un citas aktivitātes.

"Latvijas paralimpieši ir milzīgs iedvesmas avots, kuru sasniegumi gan sporta arēnās, gan ārpus tām ir apbrīnas vērti. Tas, kādā veidā sportisti izaicina sevi, pārvar grūtības un sasniedz neticamus rezultātus, ir lielisks piemērs mums visiem. No viņiem ir ļoti daudz ko mācīties par mērķtiecību un gribasspēku, tādēļ mums kā medijam ir pienākums par to pastāstīt pēc iespējas plašākam lokam. Esam priecīgi sākt sadarbību ar Latvijas Paralimpisko komiteju un sportistiem, atspoguļojot viņu stāstus, ikdienu un izaicinājumus," saka "TV3 Group Latvija" vadītājs Mindaugs Rakausks.

Informatīvā atbalsta ietvaros "TV3 Group Latvija" apņemas izmantot savas platformas, lai paaugstinātu informētību un sabiedrības izpratni par paralimpisko kustību Latvijā. Tiks palielināta mediju uzmanība paralimpiešu un cilvēku ar invaliditāti sasniegumiem, integrējot aktuālo tematiku mediju dienas kārtībā un pēc iespējām atspoguļojot aktuālākos notikumus un problēmjautājumus televīzijas, radio, digitālo un sociālo mediju saturā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!