Daudzus Latvijas un Azerbaidžānas futbola izlašu spēles apmeklētājus vakar nepatīkami pārsteidza "Skonto" stadiona krēslu stāvoklis - tos klāja bieza putekļu kārta, ar kuru "cīnīties" nācās pašiem līdzjutējiem.
Pēc spēles vairāki līdzjutēji aģentūrai LETA pauda neapmierinātību ar to, ka stadiona sēdvietas bija netīras. Skatītāji izlīdzējās dažādi - krēslus mēģināja notīrīt ar spēles biļetēm, klāja uz tiem salvetes, virsjaku u.c. Daži gan samierinājās un sēdēja putekļos.

Lai gan "Skonto" stadiona apsaimniekotāja SIA "Stadions" pārstāvji aģentūrai LETA apgalvoja, ka nekad iepriekš nav saņēmuši sūdzības par krēslu tīrību, aģentūra LETA ir novērojusi, ka arī iepriekš futbola spēlēs "Skonto" stadiona sēdvietas bija netīras.

"Stadiona" pārstāvji apgalvoja, ka stadiona teritorija tiek kopta pirms un pēc katras spēles un krēslu netīrība esot "pašu skatītāju darbības sekas". Aģentūra LETA gan novēroja, ka, piemēram, vienā sektorā netīri bija pilnīgi visi, nevis tikai atsevišķi krēsli.

Kā aģentūra LETA uzzināja Latvijas Universitātes stadionā un "Daugavas" stadionā, šajās sporta celtnēs šādu problēmu neesot, jo sēdvietu tīrību pirms un pēc sporta sacensībām nodrošina apkalpojošais personāls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!