Foto: AFP/Scanpix
Latvijas riteņbraucējs Kristofers Rācenājs no "Alpha Baltic"/"Unitymarathons.com" komandas sestdien ieņēma 32.vietu Azerbaidžānas daudzdienu velobrauciena (UCI kat.2.2) ceturtajā posmā.

115,3 kilometrus garajā kalnainajā distancē uzvaru izcīnīja čehs Jans Hirts no "Leopard - Trek Continental" komandas, bet Rācenājs viņam zaudēja piecas minūtes un 47 sekundes.

No pārējiem "Alpha Baltic"/"Unitymarathons.com" komandas riteņbraucējiem šoreiz 84.vietu ieņēma Emīls Liepiņš, Indulis Bekmanis palika 112.vietā, bet Reinis Andrjanovs, igaunis Erki Pitseps un Kaspars Serģis palika attiecīgi 116., 117. un 119.pozīcijā starp 121 sportistu.

Kopvērtējumā līderpozīciju saglabā otrajā posmā uzvarējušais ukrainis Serhijs Grečins no "Konya Torku Seker" komandas, bet no "Alpha Baltic"/"Unitymarathons.com" komandas sportistiem Rācenājs atrodas 32.vietā, līderim zaudējot desmit minūtes un 43 sekundes. Andrijanovs kopējā ieskaitē atkritis uz 77.vietu, Bekmanis atrodas 83.pozīcijā, bet Liepiņš, Pitseps un Serģis ir 103., 117. un 121.vietā.

Komandu vērtējumā "Alpha Baltic"/"Unitymarathons.com" pašlaik ieņem 18.vietu 23 vienību konkurencē.
Velobrauciens noslēgsies svētdien ar piekto posmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!