Šīs dienas jubilāru dzimšanas kārts ir kreiča kalps. Ko tas vēsta par sava aizbilstamā raksturu, dzīves uzdevumiem un pārbaudījumiem?

Kreiča kalpā radošums ar shēmošanu iet roku rokā, tā ir finansiālas apdāvinātības un veikla prāta kārts (prāta ziņā ievērojami pārsniedz vidusmēru). Viņš ir enerģisks un produktīvs (mērķtiecība palīdz novest iesākto līdz galam), īsts progresīvas domas iemiesojums. Viņš mīl padiskutēt un bieži ir nepiekāpīgs, kas nereti apgrūtina viņa saskaņu ar laikabiedriem, taču dziļi būtībā kreiča kalps ir labestīgs un nesavtīgs.

Mīlestībā ne tuvu ne viss pakļaujas prāta kontrolei, un kreiča kalpam tas sagādā grūtības, taču kopumā viņa mīlestības karma ir gana laba. Meklēs partneri, kas ļaus viņam baudīt personisko brīvību. Kreiča kalps–vīrietis ir lielisks mīļākais, bet sieviete – labs draugs.

Uzdevumi: atrisināt jautājumus, kas saistās ar viņu pašu vai tuvinieku slikto veselību. Dot nemitīgu barību savam aktīvajam prātam, lai tas nes kādu praktisku vai finansiālu labumu, nevis shematizēt un postracionalizēt emocionālo dzīves pusi.

Pārbaudījumi: ja realizē savu zemāko potenciālu, kreiča kalps var būt bezatbildīgs un dažkārt arī negodīgs – ar visām no tā izrietošajām sekām. Ķezā iekulsies tad, ja pats sāks ticēt saviem izdomājumiem, ko radījis "sporta pēc".

Šajā dienā dzimuši arī Rudžero Leonkavallo, Šērlija Templa, Boriss Jeļcins, Rojs Orbisons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!