Foto: AP/Scanpix
Latvijas skeletonisti Martins un Tomass Dukuri Pasaules kausa trešajā posmā Vistleras trasē Kanādā sestdien ieņēma vietas pirmajā trijniekā.

Martins sacensības noslēdza otrajā vietā, bet Tomass ierindojās trešajā pozīcijā. Par uzvarētāju kļuva Vācijas sportists Franks Rommels. Tādējādi pārtrūka Martina Dukura piecu uzvaru sērija Pasaules kausa posmos.

M.Dukurs pirmā brauciena startā sasniedza ātrāko laiku - 4,56 sekundes, un braucienu veica ar pāris nenozīmīgām kļūdām, finišējot pirmajā vietā ar rezultātu 53,62 sekundes. Otro vietu ieņēma Rommels, kurš līderim zaudēja 0,08 sekundes.

Tikmēr T.Dukurs pirmajā mēģinājumā startu uzskrēja 4,62 sekundēs, bet braucienu veica par 0,28 sekundēm lēnāk nekā brālis, paliekot trešajā vietā.


Martins Dukurs otrajā braucienā uzlaboja savu startu – 4,53 sekundes, bet šoreiz viņš pieļāva divas rupjas kļūdas, kas liedza ieņemt pirmo vietu. Divu braucienu summā viņš sasniedza laiku 1:47,40 minūtes. Šīs kļūdas ļāva Rommelam par 0,21 sekundi apsteigt latvieti un svinēt uzvaru.

Savukārt Tomass Dukurs otrajā braucienā savu trešo pozīciju nosargāja. Startā viņa laiks bija 4,61 sekunde, bet divu braucienu summā viņa rezultāts bija 1:47:64 minūtes.

Atgādinām, ka sezonas pirmajā posmā brāļi Dukuri izcīnīja dubultuzvaru – Martins bija pirmais, bet Tomass – otrais. Savukārt otrajā posmā ātrākais atkal bija M.Dukurs, kamēr viņa brālis ierindojās ceturtajā vietā.

Jau vēstīts, ka sieviešu sacensībās Pasaules kausa trešajā posmā piektdien Lelde Priedulēna ierindojās 20.vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!