Foto: F64

Laplaņas trasē Francijā sestdien aizvadīts vēl viens Eiropas kausa izcīņas posms bobslejā divniekiem. Uģis Žaļims kopā ar Intaru Dambi šoreiz ieņēma sesto vietu, Matīss Miknis kopā ar Dāvi Spriņģi 31.vietā.

Par posma uzvarētājiem kļuva vācieši Johanes Lohners un Gino Gerhardi. Otrajā vietā Koreja (pilots Juņjons Vons), trešajā piektdienas sacensību uzvarētājs Simone Bertaco.

Žaļima ekipāža divu braucienu summā no uzvarētājiem atpalika par 0.78 sekundēm. Pirmajā braucienā bija sestais labākais laiks, otrajā – astotais, toties otrajā piegājienā mūsējiem ātrākais starta ieskrējiens.

Eiropas kausa izcīņas trenera Olafa Kļaviņa komentārs pēc sacensībām :" Principā jau nekādu lielu izmaiņu nav mūsējiem, salīdzinot ar iepriekšējo dienu. Uģis šoreiz tika par divām vietām augstāk, labi mūsējie arī iestūma. Matīsam Miknim šoreiz gan gāja sliktāk, pats atzina, ka nobraucis sliktāk. Nav jau ko pārmest, pirmā sezona, viss ir jauns, viss neierasti. Monako ekipāža arī vakar bija uz goda pjedestāla, bet šodien tikai 11.vietā."

Svētdien Laplaņas trasē notiks sacensības četrinieku ekipāžām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!