Foto: © VANOC/COVAN
Gatavojoties nākamajam Pasaules kausa (PK) izcīņas posmam bobslejā, Krievijas izlases vadība ieviesusi nozīmīgas pārmaiņas pilotu sastāvā, vēsta aģentūra "Itar-TASS".

Izlases pieteikumā uz nākamo posmu, kas notiks Vācijā, Altenbergas trasē, nav iekļuvuši piloti Ņikitu Zaharovu un Alekseju Stuļņevu, kuri startēja divos pirmajos sezonas posmos Ziemeļamerikā.

Zaharovs otrajā posmā Kalgari izcīnīja ceturto vietu, kļūdams par labāko no Krievijas četrinieku ekipāžām, un Pasaules kausa kopvērtējumā viņš ieņem ceturto vietu. Leikplesidā Zaharovs četrinieku sacensībās ieņēma astoto vietu. Stuļņevam augstākais rezultāts bija 13.vieta četrinieku sacensībās Leikplesidā.

Altenbergā Krieviju pārstāvēs Aleksandrs Kasjanovs, Maksims Andrianovs un Jevgeņijs Paškovs. Abi pēdējie šosezon startējuši tikai Eiropas kausa izcīņas sacensībās.

Kā zināms, Oskara Melbārža četrinieku ekipāža sezonu iesāka ar trešo vietu Leikplesidā un turpināja ar uzvaru Kalgari. Divniekos Melbārdim attiecīgi otrā vieta Leikplesidā un uzvara Kalgari. Abās ieskaitēs Latvijas pirmā komanda ir pirmajā vietā kopvērtējumā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!