Foto: F64

Pēc gadu mijas svinībām šajā nedēļas nogalē Vācijā, Altenbergā, atsākas Pasaules kausa sezona bobslejā un skeletonā. Piektdien, 4. janvārī, Altenbergas trasē sacensības aizvadīja skeletonisti, un no Latvijas sportistiem augstākā pozīcijā bija Martins Dukurs, kuram 7. vieta, bet Tomass Dukurs noslēdza labāko desmitnieku.

Pēc pirmā brauciena situācija kopvērtējumā izskatījās cerīgāka, Martinam Dukuram ieņemot ceturto pozīciju ar izredzēm pacīnīties par goda pjedestālu. Tomass Dukurs noslēdza labāko desmitnieku, bet Ivo Šteinbergs ar vāju braucienu palika 23. vietā un otrajam nekvalificējās.

Otrā brauciena laikā Altenbergas trasē sniga, kas jūtami ietekmēja sportistu rezultātus. Stabilu sniegumu nodemonstrēja Tomass Dukurs, kurš saglabāja savu 10. pozīciju, bet Martins Dukurs atkrita uz septīto vietu.

Līderu trijnieks arī pēc otrā brauciena palika nemainīgs — uzvaru izcīnīja Krievijas sportists Aleksandrs Tretjakovs, otrā vieta olimpiskajam čempionam Sunbinam Junam, trešais palika Siguldas posma uzvarētājs Ņikita Tregubovs.

Plašāku sacensību aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!