Foto: Publicitātes foto

27. aprīlī, pēdējā aprīļa sestdienā Jūrmalā, Bulduru Tehnikuma dendroloģiskajā parkā pavasarīgās noskaņās tiek aizvadīti Pavasara Dārza un Stādu svētki.

Stādu tirgū būs iespējams iegādāties: augļu koku, krūmmelleņu, vīnogu, dekoratīvo koku, krūmu un citu daudzgadīgu augu stādus. Rožu un citu daudzgadīgo puķu stādus, ziemciešu, viršu, krizantēmu un hortenziju stādus, sīpolpuķu un peoniju stādus. Garšaugu un dārzeņu stādus, kā arī graudzāles un pavasara puķes. Vienlaicīgi notiek arī vietējo mājražotāju tirdziņš, izklaides bērniem un konsultācijas par dārzā darāmajiem darbiem no tehnikuma pedagogiem.

Bērnus priecē izjādes ar ponijiem un mazais lauku zoo ar auniņiem, kaziņām, āzīšiem un trusīšiem. Darbojas arī radošā darbnīca un veiklību trenēt var, spēlējot lielās Koka spēles, uzkāpjot kokā arborista aprīkojumā vai uzceļot augstāko torni no kastēm "Kurš augstāk?".

Tā kā pasākums notiek skolas dendroloģiskajā parkā, apmeklētāji var iepazīties ar dendroloģiskiem retumiem, kas vairāk nekā simts gadu garumā atraduši paliekošas mājas vēsturiskajā parkā.

Foto ieskats no pasākuma:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!