Foto: F64
Brāļi Juris un Andris Šici Pasaules kausa izcīņas ceturtā posma sacensībās divnieku konkurencē izcīnīja ceturto vietu, bet otrs Latvijas pāris - Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš sasniedza karjeras labāko rezultātu, ierindojoties piektajā vietā.

Pirmajā braucienā startējot vienpadsmitie, brāļi Šici uzrādīja trešo labāko rezultātu, taču otrajā braucienā, kas risinājās diezgan spēcīgā lietū, bija tikai septītie ātrākie (50,918 sek.) un noslīdēja uz ceturto vietu kopvērtējumā.

Savukārt Gudramovičam/Kalniņam otrais brauciens izdevās lielisks - viņi paši sev "atvinnēja" gandrīz divas sekundes desmitdaļas, savukārt tuvākajiem konkurentiem neizdevās tik labs progress, un Latvijas sportisti divu braucienu summā pakāpās no devītās uz piekto vietu. Jāpiebilst, ka Gudramoviča/Kalniņa rezultāts otrajā braucienā - 50,687 sekundes - bija trešais labākais, ātrāki par viņiem bija tikai Vācijas posma uzvarētāji Tobiass Vendrs/Tobiass Ārtls (50,381 sek.) un austrieši Pencs/Fišers (50,463 sek.).

"Neskatoties uz to, ka mums abiem ir traumētas rokas, dēļ kā izpalika kārtīgs starts, ar braucieniem esam apmierināti. Izdevās izdarīt visu ieplānoto," pēc finiša pastāstīja Pēteris Kalniņš.

Šosezon Andris un Juris Šici jau trešo reizi izcīna ceturto vietu Pasaules kausa posmos - tādu pat rezultātu viņi sasniedza Ziemeļamerikas posmos Leikplesidā un Kalgari, bet sezonas atklāšanas posmā Īglsā palika vienpadsmitie.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!