Foto: Itar-Tass/Scanpix

Sākot no 11.marta, visiem interesentiem būs iespējams iegādāties biļetes uz Soču ziemas Olimpiskajām spēlēm; Latvijas teritorijā biļetes izplatīs Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) un spēļu orgkomitejas akceptēta kompānija "Cartan Tours", kam ir plaša pieredze Olimpisko spēļu sacensību biļešu tirdzniecībā, informē Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) preses dienests.

Biļetes varēs iegādāties "Cartan Tours" oficiālajā mājas lapā internetā. Tur būs iespējams iegūt arī plašāku informāciju par biļešu iegādes procedūru. Saite uz "Cartan Tours" no 11.marta būs izvietota Latvijas Olimpiskās komitejas mājas lapā internetā.

Jāpiezīmē, ka atšķirībā no iepriekšējo gadu Olimpiādēm, šoreiz ar biļeti vien būs par maz, jo būs nepieciešama arī skatītāja pase jeb akreditācija. Tās varēs iegūt tikai tie, kuri netiks atzīti par nevēlamiem drošības un tamlīdzīgu apsvērumu dēļ.

Dārgākās ieejas biļetes ir uz hokeja turnīra finālu, bet daudz lētākas uz tiem Olimpiādes sporta veidiem, kas būs interesantas tieši Latvijas līdzjutējiem – skeletona, bobsleja un kamaniņu sporta sacensībām.

XXII ziemas olimpiskajās spēlēs Sočos piedalīsies vismaz 3000 sportisti, startējot 15 sporta disciplīnas un sadalot 98 medaļu komplektus. Soču ziemas Olimpiskās spēles notiks 2014.gadā no 7.līdz 23.februārim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!