Foto: Publicitātes foto

Viens no Latvijas labākajiem kalnu slēpotājiem Miks Zvejnieks otrdien Austrijas ciematiņā Hohkrimlā aizvadītajās FIS kategorijas sacensībās slaloma disciplīnā izcīnīja otro uzvaru divu dienu laikā, ziņo sportista mediju pārstāvis.

Jau pirmdien, aizvadot pirmo sacensību dienu Hohkrimlā, Zvejniekam izdevās izcīnīt pirmo uzvaru šajā sezonā, savukārt otrdien latvietis uz slaloma sacensību starta stājās vēlreiz.

Pirmajā braucienā Zvejnieks uzrādīja laiku 51,48 sekundes, kas bija pārliecinoši labākais laiks braucienā. Savukārt otrajā braucienā latvieša rezultāts bija 54,43 sekundes, kas turklāt bija identisks ar sacensībās otro vietu ieguvušo šveicieša Luka Hermana laiku.

Divu braucienu summā Miks Zvejnieks savu tuvāko sekotāju Hermanu apsteidza par 0,66 sekundēm, savukārt trešais palika andorietis Havjērs Kornela Gitārs. Zvejniekam arī izdevās vēl mazliet uzlabot pirmdien uzstādīto sezonas FIS ranga punktu rekordu – 32,03 FIS punkti.

"Līdz šim divas uzvaras pēc kārtas nebija izdevies izcīnīt – sajūtas lieliskas," atzīst sportists. "Pats galvenais, ka esmu ieguvis pārliecību katrā mačā cīnīties par uzvaru, uz to arī jāturpina tiekties sezonas turpinājumā!"

Turpmākajās dienās Zvejnieks turpinās aizvadīt treniņus Itālijas Alpos, savukārt pēc tam, līdz pat Ziemassvētkiem, gaidāma viņa dalība vairākās FIS sacensībās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!